TheLastManOnEarth2

BAWS vill alltid ge sina läsare det bästa. Därför har vi ingått ett samarbete med tidningen Stream. De har stenkoll på vad du ska titta på och förser allmänheten med nyheter, recensioner och reportage om de hetaste tv-serierna!

Kolla listan nedan och förbered er på fler spännande nyheter framöver.

The Last Man on Earth 4 av 5
Ingenting på tv-kartan liknar Will Fortes senaste storsatsning, en komediserie som är både rolig och annorlunda, och som vågar ta tiden som gisslan i ett format där det annars är kutym att planera varje sekund runt reklamblocken. Här får vi i stället vidsträckta ytor, gränslös ensamhet och humor av hög klass. Var Forte tänker ta den här historien vet vi ännu inte, men vi är mer än redo att följa med på resan.
TheLastManOnEarth2

Fresh of the Boat 3 av 5
Fresh of the Boat drar invandrarfördomarna till det yttersta i denna udda och väl gestaltade komedi, som för övrigt har inspirerats av tv-kocken Eddie Huangs erfarenheter. Premiäravsnittet leker med stereotyper och uppenbara kulturskillnader, men förmår lyckligtvis göra det med en kärlek och känslighet som får en att dra på munnen. Tyvärr tar vi dock oss aldrig förbi ABC:s sedvanliga försiktiga och familjevänliga image.
FreshoftheBoat3

Dig 3 av 5
Tv-serien Dig, som är ett samarbete mellan Tim Kring (Heroes) och Gideon Raff (Homeland), har det kämpigt i premiäravsnittet. Inte för att konspirationsteorierna är dåliga, men för att de 46 minuterna, som ska hinna täcka en mystisk utgrävning, en grupp judar i Norge och en inspärrad och mycket speciell pojke i New Mexico, inte räcker till för att tillfredsställa nyfkenheten eller få fast oss på kroken. Förhoppningsvis kommer det med tiden.
Dig4

 iZombie 2 av 5
Kombinera tv-serien Veronica Mars med samtidens stora zombie-trend och du har ungdomskanalens CW:s senaste tillskott iZombie. Premiäravsnittet öppnar otroligt bra och roligt, men förmår inte att hålla storyn – om en ung medicinstudent som faktiskt också är zombie – fräsch. iZombie placerar sig konstigt nog någonstans mitt emellan serial och procedural utan att riktigt träffa rätt med vare sig elegans eller glöd.
iZombie2

 American Odyssey 4 av 5
När sergeant Odelle Ballard kommer i besittning av en rad hemligstämplade dokument utraderas hela hennes pluton i en noggrant planerad attack. American Odyssey följer sedan den kvinnliga soldaten, en desillusionerad bolagsjurist och en politisk aktivist som möter varandra när de alla tre helt oväntat dras in i en internationell sammansvärjning. En spännande politisk serie med ordentliga överraskningar.
AmericanOdyssey

Läs hela numret av Stream på din smartphone eller surfplatta! Tidningen är gratis och finns på App Store samt Google Play eller besök vår hemsida www.streammag.se.

stream_logo_sort

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.