shutterstock_763107958

Hårtrender är precis som mode, det förändras kontinuerligt och gärna flera gånger under året. De frisyrer som passar med sommarmodet, går mindre bra ihop med vinterkylan och tvärtom.

Snabba förändringar

Det är svårt att hänga med trenderna helt, hår växer i samma takt oavsett vad som är populärt. Om håret ska vara kort en säsong och långt under nästa, är det omöjligt att följa med trenden utan att fuska lite. Vill du kunna göra förändringar snabbt och när du vill? Med äkta löshår från Poze Hair kan du sätta i och ta ut håret som du vill och det går att styla precis som ditt vanliga hår. På så vis kan du hänga med i alla trender som du själv gillar. 

Accessoarer

Det är dags att leta fram håraccessoarerna igen! Scarfs i håret samt hårklämmor verkar bli storsäljare och gör det lätt att skapa nya frisyrer utan produkter. Du får snabbt en städad frisyr för jobbet med en hårklämma och efter jobbet kan du släppa ut håret för middagen eller knyta runt en sjal för att skydda håret när vinden ligger på. 

Sidbenan

Både på dam- och herrsidan ser vi sidbenan dyka upp i frisörskataloger och på catwalken. Sidbenan kan du skapa med vilken frisyr som helst. Vanligtvis brukar man ha lugg med djupa sidbenor men i år har det varit få med lugg som vandrat catwalken. Vi kan nog kalla den trenden som utgående.

Kort hår

Året börjar med korta frisyrer, och då pratar vi om korta! Buzz cuts – när du nästan bara har stubbet kvar, ser ut att bli en av årets stora trender för dam och herr. Men även page och pixifrisyrer fortsätter att vara populära. Om du funderar på att byta mellan kort och långt hår är det lättare att använda löshår med en pagefrisyr än buzz cuts.

90-talet

Herrarna hamnar tillbaka i 90-talet med kort runt öronen och långt ovanpå. Till det ska man ha mycket volym och lite “stökigt” utseende. Det är dags att plocka fram affischerna på pojkbanden och välja en frisyr du tycker är snyggast!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.