pers

Mikael Persbrandt tar med oss på en resa i hans själ och delar med sig av sina innersta tankar. Så här har du aldrig hört Persbrandt tidigare.

Första avsnittet av Mikael Persbrandts podcast I Am.

Namn: Alltings början

Kategori: Filosofi

Låtar: Mikael Perbrandt – Someone you love, Eminem – Beautiful, Eminem – My mom

En pod som inte liknar något annat. På ett väldigt äkta, naket och fascinerande vis utelämnar Persbrandt sig själv. Han talar ut om bipoläritet och den utredning han skall genomgå vilket också är den röda tråden i podden. Som lyssnare får man följa med på färden med allt vad den kan innebära. Persbrandt vill komma till rätta få ett slut på något han ser som outhärdligt. En mycket speciell tappning på en podcast men ack så intressant. Många komiker har hånat Persbrandt och hans nya pod liksom gjort den till åtlöje. Att en offentlig person öppet delar sina tankar på djupet är knappast något att håna, en hyllning vore mer på sin plats. Baws tycker att 32 minuters I AM var värda att lyssna på och inväntar kommande avsnitt för att ta del av en av våra största filmskådisars bekännelser.

Lyssna HÄR

1 KOMMENTAR

  1. En fråga – finns det fler avsnitt av I Am – Mikael Persbrandt? Har lyckats att lyssna på de tre första. Hur hittar jag dem i så fall? Stefan Friberg

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here