ili

Ilir Latifi radade upp sin tredje seger då han besegrade Gian Villante via ett enhälligt domslut under UFC 196, och på plats vid galan fanns stjärnor som bland andra Gordon Ramsey och Bruno Mars. Här kan ni läsa vad Latifi hade att säga om det celebra besöket, samt när han kan tänka sig att gå match igen, via ”Expressen”:

Det var kul för Bruno Mars hade satsat mycket pengar på mig så han var glad.

Jag sa du är skyldig mig en middag bara så att du vet. Han trodde att han var ”Den arga kocken”, men jag sa ”Lyssna, det där arga kocken funkar inte med mig. När jag kommer vill jag ha en fet middag, så du vet”. Han bara garvade.

Tån fastnade i buren. Det är en fraktur så vi får se vad läkarna bestämmer sig för att göra. Kroppen behöver vila också, men jag kanske kan ta nästa fajt till sommaren.

Vem som kommer att få möta Ilir härnäst, och när den matchen i så fall kommer att äga rum, återstår därmed att se.

Artikel från Kimura.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.