summer

Summer starts here! För andra året i rad presenterar Tallink tillsammans med vännerna på Summerburst: Garden Stage Cruise. Den 4 – 6 maj, under 40 pulserande timmar spelar inga mindre än några av världens största och energigivande DJ-stjärnor: Laidback Luke, R3HAB, Will Sparks, Albin Myers, The Jillionaire och Mark Villa.

För andra året i rad flyttar Summerburst ut på öppet hav för att leverera två euforiska kvällar, helt enkelt ett träffsäkert avstamp på sommaren. 4 maj lämnar Baltic Queen Stockholm med kurs mot Tallinn. Ombord finns Garden Stage Cruise där svenska och internationella DJ:s laddar upp för att bjuda på 40 timmar av ren och skär, EDM-upplevelse. Lite samma kick som att få gratissnurr och freespins.

  • –  Vi är oerhört taggade på att ta med våra grymma artister och fans ut på kryssning igen! Summerburst har en särskild stämning där man bara kan släppa loss och ha riktigt kul med sina kompisar och Tallink har exakt rätt plattform för just det. Vi tycker det är fantastiskt att med Tallink kunna ta med Summerburst hela vägen till Tallinn för en perfekt uppladdning innan själva festivalen går av stapeln i början av juni, säger Anders Boström, festivalgeneral för Summerburst.
  • –  Förra året, öste positiva reaktioner och kommentarer in från alla håll och kanter. Vi förstod ganska snabbt att Garden Stage Cruise kommer att återkomma även under 2018. I år valde vi att tidigarelägga kryssningen för att bygga upp känslan inför sommarens festivaler. Vi har utvecklat och filat på samarbetet, och i år kan vi helt säkert säga att detta är 40 timmar du inte vill missa! Konceptet har etablerat sig, och med lasershower, strobe lights och artister i världsklass är det den bästa line-up vi någonsin haft, säger Vala Esfahanian, Head of Entertainment & Onboard Experience på Tallink Silja AB.Tallink är för andra året i rad huvudsponsor för Summerburst Festival, och kommer även på sommarens festivaler finnas på plats med barlounge, aktiveringar och tävlingar på festivalområdet, både i Göteborg, såväl som i Stockholm. Under kryssningen får resenärer även möjlighet att spendera en dag i Tallinn, en av Europas just nu trendigaste och hipstervänliga städer där mikrobrygd öl står i centrum och street-food scenen explosivartat växt fram.

– Som huvudsponsor till Summerburst Festival, känns det oerhört kul att under två episka kvällar, kunna erbjuda våra resenärer en glädjande paus från vardagen, samtidigt som man får möjlighet att upptäcka Tallinn. Summerburst Festival är ett oerhört lyckat festivalkoncept i Sverige, och det ligger helt i linje med att ge våra resenärer en social och helt unik upplevelse till havs. Musik och underhållning är en del av vardagen på Östersjön och Garden Stage Cruise påvisar vilken kvalitet som erbjuds, säger Oscar Brehmer, Kommunikatör på Tallink Silja AB.

För mer information och biljettpriser och destinationstips för Tallinn, besök:

https://www.tallinksilja.se/summerburst-garden-stage
https://www.tallinksilja.se/tallinn

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.