lind

J.Lindeberg har sedan starten 1996 utmanat gränserna mellan funktionalitet och mode med teknisk, elegant ness och en rebellisk attityd. Nu fortsätter de sin satsning inom den alpina skidåkningen genom ett förlängt samarbete som klädsponsor för alpina skid-VM i St. Moritz 2017.

Den 6-19 februari, 2017 kommer all världens skidblickar återigen att riktas åt den schweiziska alpbyn St. Moritz. Vintersportorten har tidigare arrangerat OS två gånger och skid-VM tre gånger. Återigen är det dags att samla några av världens främsta skidåkare för att tävla i samtliga alpina discipliner.

Till skid-VM i St. Moritz presenterar J.Lindeberg ett starkt samarbete med några av de mest väletablerade varumärkena inom klädindustrin – GORE® och PrimaLoft®. Tillsammans har de utvecklat den o ciella uniformen som kommer att bäras av 1500 eventfunktionärer, och en merchandisekollektion som nns att köpa i J.Lindeberg-butiker över hela världen, samt på jlindeberg.com. Kollektionen är perfekt anpassad till de väderförhållanden som förekommer i alpregionen. Slitstarka för extrema förhållanden och skalbara med god andningsförmåga för mer varma och soliga dagar. Modegraden är även hög och fungerar således både i backen och i stan.

– Vi är hedrade över att vara den o ciella klädsponsorn åt FIS World Alpine Ski Championships för andra året i rad. Att vara en del av detta event innebär så mycket mer än att klä 1500 funktionärer. Det är ett sätt att visa var vi står som varumärke. J.Lindeberg sammanfogar mode med funktion och vårt mål är att bli ett världsledande skidvarumärke, säger Stefan Engström, VD på J.Lindeberg

Skidkollektionerna kombinerar funktionella material och innovativa detaljer, med en hög modegrad. Produktteknologin har en optimerad andningsförmåga samtidigt som de är vatten- och vindtäta. Höjdpunkterna är 2 lagers GORE-TEX® med och utan isolering, 3 lagers GORE-TEX® och GORE® WINDSTOPPER®. För isolering används PrimaLoft® Gold, en av de främsta syntetfyllningarna på marknaden idag.

Kollektionen nns nu tillgänglig i J.Lindebergs fysiska butiker, samt på jlindeberg.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.