con2

Under gårdagens J.W Anderson SS18-show på Pitti Uomo avslöjade J.W Anderson och Converse att de har påbörjat ett långtgående designersamarbete, båda för herr och damsidan.

– Ända sedan mitt allra första par har Converse representerat ett sådan radikal rörelse för stil och kultur. Kontrasten och likheterna mellan Converse och J.W Andersons olika världar skapar ett rum av kulturell spänning som är en dröm att få verka inom som designer, säger Jonathan Anderson, grundare till det Londonbaserade J.W Anderson.

J.W Andersons debutkollektion tillsammans med Converse släpptes igår under varumärkets Pitti Uomo-show i Florens, Italien. Designsamarbetet med en av Londons mest omtalade modevarumärken hyllar den progressiva design som uppstår i mötet mellan demokratisk street style och nåbar lyx.

Skorna från kollektionen mellan Converse och J.W Anderson representerar en kontrast mellan Converse klassiska siluetter och J.W Andersons innovativa designestetik. De två varumärkena skapar tillsammans en juxtaposition av manligt och kvinnligt, och en unik spänning mellan stil och kultur.

con

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.