JAM

JAM Audio är ett stort varumärke inom trådlösa högtalare och hörlurar men relativt okänt i Norden – tills nu. Nu introduceras nämligen märket även här. JAM står för lättanvända och prisvärda ljudprodukter av hög kvalitet. 

JAM Audio är ett av de marknadsledande varumärkena inom trådlösa högtalare i bland annat Storbritannien och USA. Sortimentet består dels av små, portabla Bluetooth-högtalare, perfekta på utflykten eller semestern, som levererar förvånansvärd ljudkvalitet för sitt format (och sitt pris), dels av Bluetooth-hörlurar som har låg vikt och grymt ljud (och även här till överraskande överkomliga priser).

JAM Heavy Metal

JAM’s flaggskepp inom portabla bluetooth-högtalare är en skönhet i borstad anodiserad aluminium. Man känner redan på den solida konstruktionen och tyngden att det är en verklig kvalitetsprodukt, och den fylliga ljudbilden med bra tryck i basen fyller lätt ett stort rum. Batteritid upp till åtta timmar. Pris ca 999:-

JAM Daze

Ett säkert kort för att höja partystämningen på vilken fest som helst: Den trådlösa  högtalaren Daze har en inbyggd ljusshow så att du slipper släpa med dig discokulan. Pris ca 399:-.

JAM Transit Lite

 

En smidig hörlur som sitter lätt på skallen men producerar ett klart, fylligt ljud med bra bas. Finns i vitt och svart, pris ca 399:-.

JAM’s produkter kommer att finnas i handeln lagom till sommarens uteaktiviteter.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.