javier-mascherano-12

Javier_Mascherano
Enligt spanska medier har Barcelonas Javier Mascherano dömts till ett års fängelse och böter på 815 000 euro efter att ha erkänt två skattebrott.

Under den sista delen av rättegången mot Mascherano erkände han efter 10 minuter och accepterade straffet. Enligt de spanska och engelska medierna är det inte säkert att han kommer att avtjäna sitt straff i fängelset, utan istället får betala en ännu högre böter.

I ett uttalande på Twitter så skriver Barcelona-stjärnan ” Jag är en professionell idrottare och jag kan inte speciellt mycket om ekonomi”

”Därför måste jag lita på att andra människor kan hantera detta, för mig, komplicerade ämnet”

”Hela min karriär har jag varit en ärlig och en ansvarsfull person.. Jag kommer att ta med mig dessa händelser som en erfarenhet. Jag känner mig starkare och lugnare eftersom jag återigen befinner mig inom lagens ramar.”

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.