jay

Jaybird X2 utnämndes till marknadens bästa trådlösa träningshörlurar i tidningen Ljud & Bilds senaste stortest. I motiveringen lyfter man framför allt fram den överlägsna ljudkvaliteten, men också den långa batteritiden på åtta timmar och den robusta konstruktionen. 

I Ljud & Bilds aprilnummer presenteras ett omfattande test av de ledande varumärkena på marknaden där förutom Jaybird även Sony, Philips, JVC, JBL, Jabra och Kitsound medverkade. Ljud & Bild har uteslutande testat trådlösa hörlurar anpassade särskilt för träning och alltså vägt in både ljudkvalitet och motstånd mot svett och väta. Passform, komfort och användarvänlighet var också viktiga kriterier.

Jaybird vann testet tack vare överlägset ljud parat med lång batteritid och hög kvalitet på konstruktionen.

”Med den uppdaterade X2-modellen fortsätter Jaybird leverera sporthörlurar i toppklass. Ljudkvaliteten är fortfarande bäst i kategorin och så bra att man faktiskt kan ha dem som sina enda hörlurar. De kan bäras på två olika sätt, och man får nu med ännu fler kuddar för en perfekt passform. Men att hitta rätt kombination för att de ska stanna på plats kan vara frustrerande. Om man inte ger upp belönas man med bekväma och välljudande hörlurar som gör träningen roligare.”

Jaybird X2 finns att köpa i konsumentelektronikhandeln och kostar ca 1 690:-.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.