anis

Hollywoodstjärnan Jennifer Aniston spelar huvudrollen i flygbolaget Emirates senaste reklamkampanj. TV-reklamen tar ett annorlunda och humoristiskt grepp för att profilera flygbolagets prisbelönta komfort och lyx i First Class.

Emirates presenterade idag sin omtalade TV-reklam (TVC) med skådespelerskan, regissören och producenten Jennifer Aniston. Det här är första gången Emirates samarbetar med den berömda stjärnan i en internationell tv-kampanj. Den Golden Globe- och Emmy-belönade skådespelerskan visar sin oemotståndliga komiska timing i det globala flygbolagets lättsamma reklamfilm.

Reklamfilmen börjar med att Aniston frenetiskt letar efter duschen och loungen ombord, men blir hånad och förlöjligad av kabinpersonalen. Det visar sig vara en mardröm när hon vaknar upp till verkligheten i sin egen privata svit i Emirates First Class. Sedan gör hon sig snabbt bekant med flygbolagets lyxiga Dusch-spa-avdelning och Lounge ombord på Emirates A380.

Boutros Boutros, Emirates Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing & Brand förklarar:

– Jennifer Anistons attraktion och naturliga kontakt med en global publik gör henne till det perfekta valet för vår kampanj. Som en av de mest upptagna kvinnorna i Hollywood, passar Aniston, liksom många av våra kunder, på att njuta av en ledig stund när hon är ute och reser. På Emirates garanterar vi att den upplevelsen blir helt exceptionell.

– För att skilja ut oss från den vanliga flygbolagsreklamen, valde vi att ta ett humoristiskt grepp för att visa upp de fantastiska produkter som vi erbjuder ombord. Vi kunde inte tänka oss någon bättre lämpad för rollen än Jennifer Aniston och skrev därför ett manus särskilt för henne. Hennes professionalism och komiska talang lyste på inspelningsplatsen och vi är mycket nöjda med resultatet, tillade han.

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.