falk


Serien Johan Falk har sannerligen gjort sig ett namn. Jakob Eklund känner vi alla till vid det här laget som spelar den kontroversiella polisen från Göteborg. En filmserie som speglar fenomen som har hänt och händer i verkligheten, detta på båda sidor om lagen.
Den tredje och så även den sista säsongen går av stapeln under året och skall ta allt till en ytterligare nivå. Seriens karaktärer kommer att drabbas än hårdare, det blir mer personligt och spänningen hettas upp. Den stora slutstriden närmare sig för Johan Falk, GSI, deras infiltratörer och de kriminella organisationer de jobbar emot. Dessutom kommer Alexander ”The Mauler” Gustafsson göra entré.

Det hela handlar om fem nya filmer var av två stycken som nu fått sina officiella namn och releasedatum. Den 29:e juni släpps ”Johan Falk – Ur askan i elden”. Månaden efter, närmare bestämt 13:e juli är det dags för ”Johan Falk – Tyst diplomati”.

De tre följande filmerna har ännu inga officiella titlar men datumen må vara spikade. 
Vi snackar 27 juli, 10 augusti samt 24:e augusti. Filmerna släpps på DVD/BD och digitalt format.

Under den andra serieomgången som gjordes i samproduktion med tyska filmbolag lyckades personer med bedriften att sprida vidare dessa filmer på olika fildelningssajter olyckligt nog. BAWS hoppas givetvis att filmerna skall få komma ut och få sin naturliga release denna gång, detta med rafflande action och spänning att ta del av. Nog allt har vi saknat Rydell-gänget och deras bravader i tv-soffan!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here