Filip & Fredrik

Filip & Fredrik kastar sig ut på ett spektakulärt äventyr och en hisnande resa över hela jordklotet för att testa teorin som säger att inga två människor på jorden är längre än sex kontakter ifrån varandra.

Med över 7 miljarder människor i världen låter det helt otroligt att vi alla på något sätt kan vara sammanlänkade. T.ex. kan man fråga sig vad som är kopplingen mellan Leif GW och en saltöken i Bolivia? Med de tankarna i ryggen ger sig Filip och Fredrik ut på ett storartat äventyr för att testa teorin ”Six degrees of separation”.

Den första resan inleds i de nepalesiska bergen där Filip och Fredrik får veta att de ska ta sig till kocken Gordon Ramsay. Ju fler kockar, desto sämre soppa är ett gammalt ordspråk och det är väl tur att Filip och Fredrik inte innehar den titeln. Baws spontana tanke är att programmet i fråga kommer leverera både glädje och resfeber. Ett spännande projekt som säkerligen kan inspirera vilken svensson som helst att kasta sig ut i den stora vida världen. Jorden är rund och den som tittar må se, 21.00 på kanal 5

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.