forsberg

Baws har precis slagit upp portarna för sina bloggare, och vi har redan en eminent lista med sköna människor. Senaste tillskottet heter Josefine Forsberg, en fotomodell som älskar att träna och som har betydligt fler följare än dig på Instagram. (Vi förstår varför).

Baws mötte upp sin nya stjärna för att ställa lite frågor och låta er läsare/beundrare lära känna henne lite bättre.

Josefine Forsberg. Vem är du och hur ser en typisk dag ut i ditt liv?

Jag är en livsnjutare som vill trivas i min vardag och göra varje dag unik. Kan erkänna att jag sedan mycket tidig ålder varit sällskapssjuk och vill därför uppleva saker tillsammans med andra, delad glädje är dubbel glädje :)  joss1
Jag och min familj har alltid diggat friluftslivet. Hemma i Nyköping tar vi vara på stadens fina läge nära havet, den oslagbara skärgården! Allt från båtturer på sommaren till långfärdsskridskor på vintern, så länge isen håller vill säga..

Sedan har vi alltid prioriterat att resa genom åren, vilket har varit en stor erfarenhet för mig. Kommer utan tvekan se till att mina barn får göra detsamma :)

Vilka är de 5 viktigaste sakerna i ditt liv? 

– Personer som står mig nära
– Träning & kost
– Resa och uppleva
– Modellande
– Rita

Du har många följare på Instagram, är det för att du är snygg eller vad tror du det beror på?

Haha! Man kan se hur bra ut som helst utan att ha ett skvatt följare.  Allt handlar om att upptäcka vad folk diggar att se på, hitta sina starka sidor och utnyttja dem på rätt sätt :) För mig avslöjar instagram min utsida, inte min insida!

joss2

Hur känns det att vara en del av team Baws och att blogga hos oss?

Jag är fortfarande i startskottet, men vad jag märkt hittills pekar båda mina tummar uppåt. Baws får folk att öppna ögonen lite extra för att de bjuder på relevanta saker som väcker många personers intresse idag.

Bästa film du sett?

En oväntad vänskap, Hitch & The Proposal

Bästa låt du hört?

Jag ändrar mig stup i kvarten… men vissa låtar jag kan relatera till kommer alltid vara favoriter. T ex Beach in Hawaii – Ziggy Marley eller Wicked game – Stone Sour. Jag diggar allt mellan lejonkungens låtar till kungarna i reggievärlden.

I dagarna drar Josefine till USA på en välförtjänt semester. Vi saknar henne redan. Följ hennes resa på bloggen och på instagram.


JOSEFINES BLOGG

JOSEFINES INSTAGRAM

joss3joss4
joss5

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.