jive-high

Juicetrenden är här för att stanna. Det är mer populärt än någonsin att skapa sina
egna juicefavoriter i hemmet. Men vilken juicepress ska du välja? Och vad skall den kunna göra?

Nu lanseras den multifunktionella Novis Vita Juicer S1 på den svenska
marknaden, en unik 4-i-1 juicer, vilket innebär att du inte behöver köpa flera olika
maskiner för att uppnå samma resultat. Novis Vita Juicer kan göra både juice och smoothies, klarar av såväl bär som hårda grönsaker och har en prisbelönt design som står i en klass för sig själv.

I och med ett växande intresse för att göra mer avancerade juiceblandningar, vilka i många år i första hand tillhörde juicebarer, är juicen nu på väg in i hemmets kök. Utvecklingen för juicers på marknaden har under de senaste åren ökat tillgången på en mängd olika maskiner för hemmet vilket gör det möjligt att pressa egna läckra juicer av fler frukter och grönsaker än bara apelsiner.

juic

Novis Vita Juicer från den schweiziska tillverkaren Novis är en helt ny typ av juicer vars like aldrig tidigare varit tillgänglig på marknaden. Den kan inte jämställas med centrifugal, fast, slow eller andra juicers eller citruspressar. Novis Vita Juicer är allt i ett – en multifunktionell juicepress som snabbt och effektivt gör din favoritjuice.

Novis Vita Juicer är fyra olika maskiner i en – klassisk citruspress, VITATEC funktion, centrifug samt smoothies / puré funktion. Citruspressen pressar hela eller grövre frukter och grönsaker så att du inte behöver slösa tid på att skala eller skära i mindre bitar.

Kör du citruspressen i kombination med centrifugfunktionen, VITATEC, får du dessutom ut allt från frukten i en mycket krämig juice helt utan fruktkött samt fullständigt fri från kärnor. Smoothie och puréfunktion ger dig också möjlighet att göra läckert krämiga smoothies med årets skörd av färska bär.

jucie1

Förutom att kunna tillaga en rad fantastiska juicer har Novis Vita Juicer en design som inte bara är estetiskt tilltalande utan den andas också kvalitet, enkelhet och robusthet. För detta vann Novis Vita Juicers det prestigefyllda internationella designpriset Red Dot Award: Best of the Best år 2014.

Novis Vita Juicer finns i 10 färger med alla nödvändiga delar, vilka tillsammans gör den till en unik och intelligent 4-i-1 multifunktionell juicepress, och den finns att köpa HÄR.

juuu

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.