kepsNY

Har du en bad hair day (eller bara en ful frisyr) och behöver något att gömma katastrofen under? Perfekt, då ska du vara med och tävla om 5 stycken fantastiskt snygga snapbacks från kungen av kepsar, nämligen Nstore.

Vill du ha årets snyggaste keps som kommer göra alla andra avundsjuka? Bra, maila oss på [email protected] och berätta varför du förtjänar en av dessa fyra limiterade BAWS-kepsar.Vi vill läsa när du senast agerade ”like a BAWS”. Den bästa och mest underhållande storyn vinner. Rättvist och enkelt. (BAWS förbehåller sig rätten att publicera historien om vi finner det lämpligt).

Senast söndag 14 december vill vi ha ditt svar. Glöm inte bifoga din adress.

Nstore har Skandinaviens största utbud av märket New Era och har alltid mer än 250 modeller i lager. Risken att du inte hittar en keps som passar just dig är därför närmast obefintlig. De kan även göra custom made-kepsar, dvs du bestämmer själv vad om du vill ha en logga, om du vill skriva ditt namn eller vad som helst. Känslan av att ha en personlig keps som ingen annan har är svårslagen.

Nstore har fyra butiker:
Triangeln, Malmö
Arkaden, Göteborg
Hornstulls galleria, Stockholm
Täby centrum, Stockholm

Du kan (såklart) även köpa kepsar online + beställa custom made. Klicka HÄR för att komma till Nstore´s Webshop.

BAWS JULKLAPPSTIPS:
Köp ett presentkort och ge bort till någon i julklapp, så får de själva bestämma hur deras keps ska se ut. Best gift ever.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.