kimdvit

kdNi som har koll (och inte har guldfiskminne) minns garanterat att BAWS tidigare hyllat kalsongerna från KIM DENZLER. Om du missat så kan ni läsa vårt betyg HÄR

Världens bästa kalsong har äntligen utökat sitt sortiment och har nu både svarta och vita boxershorts i sin basic collection bredvid sina redan omtyckta mer färglada varianter.

Det är inte bara vi på BAWS som förstått storheten och vikten i att ha en kalsong som sitter perfekt. Även  resten av världen, och i synnerhet USA har börjat visa ett rejält intresse vilket har lett till att KIM DENZLER numera även har en e-shop för internationella kunder. Hatten av för det.
Det har även lett till att KIM DENZLER är en av sponsorerna för BET awards, där kalsongerna ingår i deras VIP Diamonds giftbags, dvs goodiebagsen som ges till artister och de människorna som lägger hutlösa pengar (runt 30K) för en VIP-biljett till galan.

VI har tidigare berömt dessa kalsonger för sin grymma kvalité och för sin himmelska passform, men bäst av allt är ändå priset. Vi snackar 299 kr för ett 3-pack. Hur bra?

Men inte nog med det, just nu får du 15 procent rabatt på hela sortimentet om du registrerar din e-mailadress på Kimdenzler.com.

Har du aldrig haft ett par KIM DENZLER på dig är det svårt att förstå vad som gör dessa kaslonger så bra, så därför rekommenderar vi dig att beställa hem ett 3-pack och testa själv. Du kommer tacka oss sen. Underwear like a Baws.

För den som är intresserad av hur Kim Denzler startade finns det en podcast där en av grundarna, Kim Sjögren, blir intervjuad av Modepodden. KLICKA HÄR

WWW.KIMDENZLER.COM

BAWS_3

BAWS_1

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.