kanye

Den största snackisen i sneakervärlden just nu är rapparen Kanye West, som många vet låg han signad på Nike och fick äran att vara med och designa en sko som skulle bli uppkallad efter honom tillsammans med Mark Smith. Samarbetet resulterade i som många vet ”Air Yeezy” och alla upplagor var väldigt limiterade och skorna blev en världsnyhet då andrahandsvärdet var groteskt, och den dyraste som blev såld på auktion gick för $93000, vilket i dagens kurs är 777545 svenska kr.

nikeair

Kanye har nu lämnat Nike och all succé för ett kontrakt med Adidas, vilket är väldigt förvånande då Nike är det ledande märket inom sneakervärlden. Det har läckt bilder på den nya Yeezyskon som han kommer släppa med Adidas, och det är delade meningar om den. Jag tycker att skon ser ut som en smalare version utav ”Uggs” som har förstörts utav vädret, jag är inte alls imponerad. Och inatt släpptes ett klipp där Kanye sågar Nike totalt och nu hoppas jag innerligt att detta blir ett bakslag för honom, kanske att Nike släpper skorna på nytt, och kanske får bort den exklusiva stämpeln från honom. Vad tror ni om hans samarbete med adidas?

Jag tänkte också kolla med er om ni har idétorka tills på lördag, alltså alla hjärtans dag? Vissa tar det inte jätteseriöst och andra gör det! Jag vill iallafall tipsa om Jordans årliga ”Valentines day-sko” som släpps årligen. Tidigare har det varit skrikiga färger och svårmatchat, men i år tycker jag att dom har lyckats! 2015 säger dom ska bli Air Jordan 7’s år och det kommer retrosläppas många colorways av just Jordan 7. Så i år släpper dom självklart Valentines-skon i form av ”sjuor”, väldigt snygg sneaker och är även i mitt tycke den bästa alla hjärtans dag-skon dom någonsin har släppt! Så om ni inte känner att ni har några andra idéer så kitta upp mrs. med ett par snygga Jordans!

jordan

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.