Kanye-West

På tisdagskvällen twittrade Kanye West om hans uppkommande album ”WAWES” där han talade om för fansen att detta är ett ”livsalbum” och inte bara årets bästa album. Med andra ord är allt i sin ordning och självförtroendet är på topp.

 


Faktumet att Kanye West gillar att skryta om sin karriär och hans nya albums är inte någonting nytt för oss dödliga människor. Albumet WAWES blir det sjunde albumet som Kanye West officiellt släpper.
Något som inte kommer finnas är ett utsläppsdatum för albumet, enligt källor från  The Breakfast Club där en intervju gjordes med Kanye, uppger han att ”release-datums är uttjatat” .
Han forsätter även med, och jag citerar ” So, the surprise is going to be a surprise. There goes the surprise!” En mystisk Kanye West i egen hög person.
Hans tidigare album ”Yeezus” blev inte en höjdare och detta är Kanye West väl medveten om, enligt honom var hans förra album en protest mot musiken.
Kanye konstaterar att det nya albumet ”uppföljaren av Yeezus” kommer bli någonting utöver det vi tidigare hört. Det främsta syftet med det nya albumet är att tillbringa mer lycka till fansen, och han hoppas innerligt att han lyckats förmedla detta.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here