lamarxobama

Från Compton till det Vita Huset: Kendrick Lamar leder med gott exempel. Grammys golden boy fortsätter hans serie av motiverande PSA. Efter att promotat värdet av ”hårt arbete”, spelar han mentor i en ny PSA för president Obamas initiativ, My Brother’s keeper. I det en minut långa klippet, regisserad av Dave Meyers och The Little Homies, blir Kendrick en mentor till de unga.

”Om det hjälper nästa barn att bli en bättre person i sitt liv så kommer jag vara för evigt uppmärksam över mitt inflytande och medla det vidare” Säger Kendrick.

Han delar också med sig av exklusiva bilder från hans besök i Vita Huset, där han träffade President Obama. Kendrick sätter sig i det ovala rummet och skakar hand med President Obama framför ett porträtt av Abraham Lincoln medan de diskuterar frågor gällande det inner städerna och ungdomar.

”Jag satte mig ner med President Obama och delade samma synpunkter, ämnen gällande innerstäderna, problemet, lösningar och kring ungdomar, båda är medvetna om att mentorskap räddar liv” avslöjar han. ”Ibland reflekterar jag och tänker tillbaka ’Var skulle jag vara ifall jag inte hade närvaron av en äldre bekantskap som lärde mig vad som var rätt och vad som var fel?”

Han uppmuntrar andra att gå med i ”paying it forward” och stödja My Brother’s Keeper och MENTOR.

Det visar sig också att President Obama är ett Kendrick Lamar fan och valde även Kendricks ” How much a dollar cost” som hans favoritlåt 2015.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.