kenz

Många chockades av Kenza Zouiten och trodde att hennes blogginlägg var ett aprilskämt, när hon gick ut med nyheten om att klädmärket Ivyrevel som hon byggt upp stängs ner.

Nu tror man att det rör sig om ett samarbete med H&M. Men det är inte bekräftat, H&M gick med i styrelsen under hösten.

Om man kollar på sajten allabolag.se kan man se att två chefer från H&M numera sitter i Ivyrevels styrelse: Karl Gunnar Fagerlin, produktionschef på H&M och Björn Magnusson, chef över H&Ms nystartade riskkapitalverksamhet.

Läs Kenzas inlägg här nedan.

                                 IVYREVEL IS CLOSING

 

Många av er har märkt att vi har reat ut alla våra plagg och stängt ner ivyrevel.com och våra andra kanaler. Allt har lett fram till denna dag. Idag säger vi nämligen hejdå till kära gamla Ivyrevel.

Det är 4 år sedan vi följde våra drömmar och startade företaget och sedan dess har detta varit mitt liv dag in och dag ut. Jag har offrat mycket och jag har vunnit mycket. Det som sker nu är en väldigt stor och svår omställning för mig och jag behöver några dagar ledigt från blogg och allt möjligt för att bara andas och ta itu med allt. Jag förstår att ni har många frågor och så fort jag känner mig redo så kommer jag att besvara dem.

Tack för allt ert stöd under åren som gått, det har varit så jäkla kul och det hade inte gått utan er. Även om allt känns tufft just nu så försöker jag vara positiv, för nya äventyr väntar.

(Alla frågor kring pågående ordrar/returer ska ni skicka till [email protected], inte till mig.)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.