kerihilson

Miss Keri är tillbaka. Det har gått fem år sedan hennes senaste album, men nu har Keri Hilson meddelat att hon ska släppa ett nytt album som kommer att heta L.I.A.R.

Albumet kommer att handla hennes musikaliska paus. ”Jag lovar, jag kommer att berätta allt för mina fans på detta album. Varför jag verkligen varit borta , vad som faktiskt hände, vad som inte hände, vad jag kunde kontrollera och vad jag inte kunde kontrollera. Aldrig någonsin kommer jag att ta en paus från musiken igen.” Säger Keri Hilson.

Den första singeln ”Again” kommer att finnas tillgänglig fredagen den 18 mars. Låten är producerad av Mike-Made It och co-skriven av R. City. Låten beskrivs som ”Keri mest ärliga låt till dagens datum.”

L.I.A.R. kommer att släppas via Zon 4 / Mosley Music Group senare i år. På albumet kommer vi att få höra från Chris Brown, Polow Da Don, Timbaland, Danja.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.