kid-ink-2

Den vältatuerade LA-rapparen Kid Ink är tillbaka med nya Studioalbumet My Own Lane, som garanterat kommer få honom att klättra ännu längre och snabbare, om möjligt.

Kid Ink är en relativt ny artist, första mixtapet kom så sent som 2010 men då under namnet Rockstar, men han har och gör något speciellt som fansen älskar. Aliaset Kid Ink är som skräddarsytt för den bläckfyllda rapparen, även namnet Rockstar då han live kör på som om det vore rockkonsert.

I början av 2013 signade Kid Ink till storbolaget RCA Records och detta blir hans andra släpp via dem, först ut var Epn Almost Home som kom i slutet av Maj 2013. Ink’s första studioalbum Up & Away kom 2012.

MyOwnLane På öppningsspåret Hello World på nya skivan My Own Lane har Ink gjort en catchig sing-song flow över pop-rockiga trummor som fastnar direkt på hjärnan. Första singeln Show Me feat. Chris Brown kom i September och är producerad av Dj Mustard, där han samplat Robin S’s hit från 1993, Show Me Love som förgyllt många dansgolv världen över, och som med denna upphottningen kommer förgylla ännu mer.

Produktioner från bland annat Dj Mustard, Danja, DZL, The Runners, The Futuristics med fler och stora namn på gästlistan så som Chris Brown, Tyga, Pusha T (läs här) och vår alldeles egna punkrappare Machine Gun Kelly som gör ett fantastisk inhopp i den svängiga låten No Miracles som också gästas av Elle Varner, som även hon gör ett grymt jobb och man vill höra mer från henne.

På Deluxeversionen av skivan, som ni hittar på Spotify, hittar vi även gäster som Meek Mill, Wale, ASAP Ferg och French Montana. Och bara detta bevisar att Kid Ink har gjort sig ett stort namn på sina knappa 4 år som artist.

Ett bra skivsläpp som vi på baws sett fram emot och som direkt hamnat i våra spellistor.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.