marshall_kilburn_II_black_0078_transparent_medres (kopia)

LÅT OSS PRESENTERA KILBURN II, EN BÄRBAR HÖGTALARE MED GOTT OM VOLYM. NYTT FÖR KILBURN II ÄR DET FLERRIKTADE BLUMLEIN- STEREOLJUDET SOM HELT KOMMER ATT INNESLUTA DIG I DIN MUSIK, INOMHUS SOM UTOMHUS. 

KILBURN II GÖR DIG FRI FRÅN KABLAR OCH SLADDAR MED MER ÄN 20 TIMMAR BÄRBAR SPELTID PÅ EN ENDA LADDNING!

Kilburn II är konstruerat enligt den brittiska ingenjören Alan Blumleins ursprungliga idé om stereofoniskt ljud. Genom att separera det rumsliga innehållet i stereoinspelningar ökar Kilburn II rymden och återsamlar signalen på ett sätt som gör det möjligt att projicera den i alla riktningar. Upplevelsen är helt annorlunda från andra högtalare på marknaden och resultatet är ett rikt erriktat ljud som innesluter lyssnaren i sin musik och skapar en verklig 360° ljudupplevelse – inomhus och utomhus.

20+ TIMMAR BÄRBAR SPELTID

Kilburn II väger bara 3 kg och erbjuder 20+ timmar bärbar speltid på en laddning. Du kan läsa av högtalarens batterinivå via batteriindikatorn på kontrollpanelen.

BLUETOOTH 5.0 aptX

Kilburn II kommer med Bluetooth 5.0 aptX-teknik för trådlös förstärkning. Spela musik med valfri Bluetooth-enhet med en räckvidd på upp till 9 meter från högtalaren.

FLERVÄRDSFUNKTION

Kilburn II kommer med en flervärdsfunktion så att du enkelt kan koppla in och växla mellan två Bluetooth-enheter. Du och din kompis kan turas om och spela det ni vill höra.

UPPDATERAT UTSEENDE OCH TURNÉTÅLIG DESIGN

Förutom ett enastående ljud har Kilburn II ett uppdaterat utseende som förstärker den turnétåliga designen. I legendarisk rock’n’roll-anda är Kilburn II utrustad med en fast metallgrill som är en hyllning till den grill som  nns på många mikrofoner samt en gitarrinspirerad bärrem för enkel transport. De infällda metallhörnen och den IPX2 vattentåliga designen gör den extremt robust och hållbar.

Kilburn II  finns att köpa på marshallheadphones.com och från lokala återförsäljare runt om i världen.

skiss

marshall_kilburn_II_black_0711_transparent_medres

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.