10

Har du lägrat många tjejer? Kolla listan över vilka män som ligger en bra bit före dig innan du fortsätter skryta för polarna.

1. CHARLIE SHEEN
5 000 kvinnor +
Superskådisen har missbrukat det mesta genom åren. Sprit, droger, spel och inte minst sex. Visst, en väldigt stor del av hans erövringar är prostituerade, men siffran 5 000 + gör honom ändå till vår tids störste älskare.

2. GENE SIMMONS
4 600 kvinnor +
Det finns tre skäl att bli rockstjärna: Pengar, festande och sex. Kiss frontman Gene Simmons har verkligen sett till att göra det mesta av det hela. Hur många av hans 4 600 + erövringar som skett med sminket på låter vi vara osagt.

3. JULIO IGLESIAS
3 000 kvinnor +
Den latinamerikanske smörsångaren har 200 miljoner sålda skivor på sitt samvete. I jämförelse framstår antalet nedlagda damer som ganska mediokert. Men hey – du kommer aldrig ens komma i närheten.

4. ENGELBERT HUMPERDINCK
3 000 kvinnor +
Föddes egentligen som Arnold Dorsey, innan han av oklar anledning tog musikvärldens mest mobbade namn. Notoriskt otrogen – och hur fan skulle han annars hunnit? Engelbert har ju varit gift i över 40 år.

5. ILIE NASTASE
2 500 kvinnor +
Björn Borgs gamle festarpolare från tiden efter tennisen levde verkligen la dolce vita. ”Nasty” Nastase var aldrig någon skönhet, men talangen för att få brudar på rygg överglänste faktiskt färdigheterna på courten.

6. JACK NICHOLSON
2 000 kvinnor +
Har inte bara vunnit flera Oscars, utan också satt på ett antal Oscarsvinnare. Kim Basinger, Angelica Huston och Faye Dunaway är några av dem som fått smaka på Nicholsons statyett.

7. HUGH HEFNER
2 000 kvinnor +
Inte helt oväntat, kanske. Mannen som aldrig förstått vitsen med att bara ha en flickvän tar sig in på listan genom 50 år av orgier på sin legendariska mansion. typ 380 år gammal är han still going strong.

8. LEMMY KILMISTER
1 200 kvinnor +
Anskrämligt ful, vilket dock aldrig har hindrat honom från att lägga ner kjoltyg. Motörheads frontman är verkligen beviset för att vem som helst kan få ligga hejdlöst, bara man har ett par hits i bagaget.

9. EARVIN ”MAGIC” JOHNSON
1 000 kvinnor +
Basketlegenden snittade flera hundra ligg om året under sin storhetstid, och det är ju bra. Det mindre bra var att han samtidigt drog på sig den inte fullt så trevliga sjukdomen HIV.

10. BILL WYMAN
1 000 kvinnor +
Trodde du som vi att det var Mick Jagger och Keith Richards som fick ligga mest i Stones? Helt fel. Under två år i mitten av 60-talet hann Jagger/Richards med 36 kvinnor. Basisten Wyman vann med 278.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.