blaine


Vi slutar sällan förvånas över människans påhitt. David Blaine, en världsberömd illusionist, stuntman och magiker tämjer som vanligt på gränserna.

Blaine påbörjade sin resa inom magin redan som fyraåring. Detta efter att ha sett en gatumagiker vid tunnelbanan. Han nämner även att hans mor varit en stor stöttepelare för honom gällande vägvalet i livet och alltid älskat det han gjort. David Blaine är en talangfull och populär artist som fått många rubriker genom åren för sina fascinerande åtaganden.

Han har bland annat suttit 44 dygn i en upphängd glasbox på Tower Bridge i Lodon med endast filt och vatten som tillgång, ett uthållighetstest som minsann heter duga. Han har även slagit världsrekordet i att hålla andan under vatten. Detta genomfördes live hos Oprah Winfrey på rekordtiden 17 minuter och 4.04 sekunder!

Vi på redaktionen gjorde ett försök att hålla andan på land, 1 minut och 33 sekunder slutade rekordförsöket på. Vi släpper det där nu. Ett utförande värt att lyfta fram från Mr David Blaine är ”The bullet catch” som finns tillgängligt för beskådning. 
Konsten att fånga en kula i käften avfyrad från en rifle av skarpare slag. 
Vi på BAWS hoppar över ett försök av denna variant och poppar lite popcorn istället.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.