runthe

Killer Mike och El-P, the Dream team, är tillbaka med Run The Jewels 2. Kille Mike och El-P ÄR Run The Jewels. Och några dagar innan det utsatta releasedatumet landade skivan på spotify. Deras första skiva Run The Jewels släppte dem som gratis nedladdning, nya albumet, nr 2, kommer finns att inhandla både på CD och LP.

Skivan är släppt via Mass Appeal Records och som producenter hittar vi självklart El-P men även Boots, Little Shalimar och Wilder Zoby. Som gäster finner vi Gangsta Boo, Diane Coffee, Despot, Wiki, Travis Barker och Zack de la Rocha.

El-P producerade Killer Mikes soloalbum R.A.P Music (2012), och man kan väl säga att deras samarbete började där. El-P’s beats och rap passar som handen i handsken med Killer Mikes rap och karisma. Kanske därför fans ville ha mer och att knappt ett år efter det samarbetet, plus Killer Mike’s gästinhopp på El-P’s soloalbum, släppte duon Run The Jewels för fansen, och på den vägen är det.

Dessa två fantastiska människor är som skapta för varandra och man hör verkligen hur de uppskattar och imponeras och utvecklas av varandra. De når nya höjder och Run The Jewels 2 är precis så bra man tänkte sig och lite till.

Lyssna skivan Run The Jewels 2 nedanför och ta samtidigt en lyssning på deras första skivsläpp Run The Jewels.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.