KChigh

Kenneth Cole Productions är ett globalt livsstilsmärke för moderna män och kvinnor som omfattar skor, herrkläder, damkläder, barnkläder, glasögon, slipsar, halsdukar, lädervaror, klockor, smycken och parfymer, you name it.

Kenneth Cole startade sitt företag 1982 med en linje av damskor. I ett försök att bli uppmärksammad av de stora skotillverkarna hyrde och parkerade Kenneth Cole en lastbil mitt i centrala New York, Manhattan, precis utanför Hilton hotel. De blev dock avvisade för att endast filmbolag hade tillstånd att parkera där. Kenneth bytte omgående företagsform till Kenneth Cole Productions, ett filmbolag, och ansökte om ett tillstånd.

Inte sent därefter öpnnades den första Kenneth Cole butiken, mitt i centrala manhattan, I New York, 1984.

Kenneth Cole tjänar fortfarande som företagets orädda ledare. En ikonisk amerikansk modedesigner, social aktivist och karismatisk visionär som tror på idén om att filantropi och företagsdrivande är oberoende.

KC1

Men nog om bakgrundshistorien. Nu ska vi rikta fokus på Kenneth Coles nya klocka ”Connect” som är en fantastisk och snygg uppfinning som vi blev förälskade i redan första dagen den sattes på vår arm. Det hela går ut på att du via bluetooth kopplar samman din klocka med din smartphone, och sen öppnas en helt ny värld för dig. Du kan ta kort med din telefon genom klockan, kontrollera musiken du lyssnar på och självklart meddelar klockan när något händer i din telefon, vare sig det är Instagram, SMS, Facebook eller samtal.

Scenario: Du har telefonen på ljudlöst i fickan medan du sitter i ett möte. Om någon ringer ser du det i klockan och kan på så sätt smyga ut och svara om det är viktigt. Ni fattar. Guld värt.

Klockan går på vanliga klockbatterier och behöver inte laddas likt andra smartklockor. Plus att den är sjukt snygg och passar till skjorta likväl som till en T-shirt. Det finns så klart flera roliga funktioner, men vi vill inte berätta allt. Kolla in Kenneth Cole på FACEBOOK & INSTAGRAM samt klicka HÄR för att hitta återförsäljare. För runt 2 lax är den din.

#kcconnect

kc2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.