klockhigh

”Slow is not a speed. It´s a mindset that most of us somehow lost. Lets make time to bring slow back into our life.”Kan en klocka ändra ditt liv?
 The ”slow watch” påminner dig om att sluta jaga minuterna…Vad är klockan? En uppfinning! Helt korrekt men nu även i ny tappning med djupare mening. Tid. Något vi alla har lika mycket av och sannerligen det mest värdefulla vi besitter. I dagens samhälle gör vi allt vi kan för att hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt, vilket framkallar stress i arbete- och privatliv.

Slow Watches var skapade för att ändra på sättet gällande hur folk avläser tid. Istället för att lägga fokus på sekunder och minuter handlar det hela om nuet. Till skillnad från en vanlig analog klocka besitter denna variant dygnets alla timmar på uret (som enligt de senaste studierna tyder på att vara 24) vilket visualiserar tiden på ett mer naturligt sätt. En fantastiskt kreativ idé framplockad av fyra sköningar till vänner.

Produkten skall vara ett inspirerande verktyg till ett nytänkande och förhoppningsvis bringa en sinnesstämning av lugnare slag då klockan läses av på ett annorlunda vis för att få begreppet om av det egentligen visar. 

De har lagt fokus på vad som verkligen är viktigt i livet och att njuta av allt de gör.

På sätt och vis uppkom idén av personligt syfte men de insåg snart att många bar på samma känsla för konceptet och insikten. De var övertygade och skapade ett urverk som reflekterar och ger tiden ett högre värde. Grabbarna framhäver ”att leva i slow” är ett val. Ett val att prioritera livet som du själv vill med fokus på vad som verkligen betyder något för just dig.

klock

Sekundvisare är ett minne blott och designen samt dess funktion är verkligen revolutionerande på ett uråldrigt vis. Visst lät det fascinerande och märkligt. BAWS tycker att det är ett klockrent koncept som kanske inte får världen att stanna men däremot gemene man att bromsa upp ett par sekunder i vardagen.

”Slow Watches” går endast att beställa över nätet och finns i en handfull olika skepnader (ursnygga). Ta dig tid och läs mer om hur de fungerar på 

www.slow-watches.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.