Jose Mourinho File Photo
File photo dated 09-12-2015 of Jose Mourinho.

Under veckor om inte månader har vi väntat på att Jose Mourinho ska bli tränare för Manchester United. I december såg det ut som det skulle vara den här säsongen, i februari såg det ut som om att det blir nästa säsong. Nu ser det ut som om att det inte kommer att hända alls.

Mourinho har varit utan arbete sedan han fick sparken av Chelsea tidigare den här säsongen, men med United och Louis van Gaals dåliga utförande har The Special One förväntas att glida in till jobbet på Old Trafford.

Men med en framgång för United som leds av de unga spelarna på Old Trafford. Rapporteras det att Mourinho är avsedd för att gå miste om det jobb han alltid har velat ha. Det är allt på grund av Jose’s historia att inte spela med ungdomarna och klubbens beslutsamhet att ha Ryan Giggs som nästa chef.

Louis van Gaals kontrakt löper ut till slutet av nästa säsong och om han kommer in i på topp fyra i slutet av säsongen eller vinner en av cuperna då kommer han att förlora sitt jobb denna säsong.

Det skulle vara ett hårt slag mot Mourinho och många United fans som skulle ha velat se den tidigare Real Madrid chefen på toppen av sin klubb.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.