daniel-wellington

Klockor är en av få accessoarer som fungerar som både verktyg och smycke. Att hitta rätt klocka är lättare sagt än gjort. Det finns nämligen tusentals olika modeller att välja mellan och priserna varierar extremt mycket.

Men en av våra moderedaktörer, Joakim Mattsson, har letat igenom djungeln av klockor och hittat en klocka som passar för alla. Både till pris och design.

Varför inte stoltsera runt som en tupp i vimlet med en St Mawes på handleden? De snygga klockorna från Daniel Wellington är en trend inom modevärlden och fungerar också som en snygg accessoar samt hjälper de förvirrade att hålla koll på tiden. Kollektionen är stilren, klassisk och lekfull. Den tunna och stilrena designen i kombination med natobandet är helt unik på marknaden och är populärt.

Joakim Mattson säger: Daniel Wellington är och har under en längre varit en oerhört trendig klocka. Jag tror bestämt att denna klocka kommer bli tidlös. Så mitt tips är att spara undan en tusenlapp och köpa er en Daniel Wellington-klocka. Ett måste i varje stilmedveten mans och kvinnas kollektion.

Det finns både med läderarmband och i mer färgglada tygarmband. Välj själv.

Ange: BAWS15 i kassan och få hela 15% rabatt!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.