Wandering_spider

En kvinna i London gick till stormarknaden för att köpa bananer. (Kanske även andra frukter, vi har inte sett den kompletta inköpslistan). Hon kom hem, la upp sina bananer i fruktskålen, la en i sovrummet för ett senare tillfälle (tror vi) och lutade sig tillbaka, nöjd med sitt inköp.

Efter ett tag bestämde hon sig för att kika närmare på sina nyinhandlade bananer, och vad som först såg ut som mögelfläckar visade sig vara små spindlar som kröp omkring på de gula härligheterna.

– De kläcktes över mitt bord och sprang över mattan, berättar Consi Taylor.

Även om det var en obehaglig upplevelse för Consi förstod hon inte allvaret förrän hon skickat en bild på spindlarna till ett saneringsföretag. De berättade att det var brasilianska vandringsspindlar, en av världens giftigaste och farligaste spinderarter. Detta medförde att familjen fick fly från huset och ta in på hotell.

Matbutiken som sålde bananerna erbjöd kompensation – med en rabattkupong värd 10 pund (Ca 100 :-) att handla för i butiken. De betalade också för saneringen och hotellet.

Vad som hände med bananen i sovrummet vet vi inte, men att den högst troligt inte skulle ätas vet vi med stor sannolikhet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.