Sky at Sunset

Innan vi drar igång att diskutera tillskott så vill jag klargöra skillnaden mellan överleva och leva. Att överleva handlar om att hålla ögonen öppna, vakna och somna, gå till jobbet, äta och allt det som hör till. Att leva för mig handlar om att vara öppen för nya saker, förstå vikten av personlig utveckling, ta hand om både sitt inre och yttre. Att leva handlar om att ha energi till allt det man vill ha energi till.

I många fall kan tillskott i form utav andra näringsämnen, vitaminer, mineraler hjälpa oss att få ut mer av varje dag.

Det var inte många år sen jag hörde lärare, tidningar, läkare, fotbollstränare och människor några generationer över mig säga att ”Man behöver inga kosttillskott, det räcker med att äta mat”. Idag börjar däremot samhället vakna upp och förstå att maten vi äter inte innehåller allt det vi behöver för att ”leva”.

Kosttillskott kan användas för att bli piggare, bli lugnare, förbättra sin matsmältning, för att bygga muskler eller för att bli smalare. Det finns tillskott för det mesta. Allt handlar om att hitta rätt för dig.

Det finns många människor som jobbar med tillskott och näring för att förbättra människors livssituation, även jag. Så vill du ha en ordentlig genomgång av vad du kan tänkas behöva så tycker jag att man ska träffa någon som har kunskap och arbetar med människor och näring vardagligen

Alla människor är unika därför kan man inte säga vad som behövs och inte, allt handlar om individen men här kommer mina tips för att hålla energin uppe under vintern:

D-vitamin – ingen har väll missat allt snack om D-vitamin? Perfekt för alla som upplever att dom blir trötta, sega och får sämre immunförsvar.

Gojji-bär – Det enda kända livsmedlet som ökar kroppens produktion av tillväxthormon, det räcker som information.

Bcaa – Bör tas innan/under ALLA träningspass, motverkar trötthet.

Greens pulver – Massor utav grönt i samma drink ger bättre pump och bättre immunförsvar.

Omega 3 fettsyror – Höjer dina muskelbyggande hormoner och läker inflammation.

Magnesium – Avslappnade och ger bättre sömn.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.