gopro

Ibland springer man på ett roligt klipp på Youtube som man känner att man vill visa omvärlden. Och nej, inte ”What does the fox say”-typen som folk verkar tycka är bra.

Nedan ser vi en obehaglig landkrabba som stjäl en uppsatt GoPro-kamera och drar ner den i sitt hål.

Så här säger mannen som filmade händelsen:

”Jag var uttråkad i paradiset så jag satte upp min GoPro Hero 3 utanför en av krabbornas hål på en dykresort i Fiji (Maidive). Jag använde den nya GoPro-appen och satt och väntade på att en krabba skulle visa sig. När jag såg krabban närma sig tryckte jag på play och började spela in på avstånd. Allt såg bra ut tills han försvann med kameran ner i hålet. Tur att jag fick tillbaka den.”

En solskenshistoria ändå tycker BAWS.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.