vin3

Islay’s största single malt scotch whisky firar sitt 200-årsjubileum som världens mest rikt smaksatta Scotch whisky. Laphroaig berättelse är redan legendarisk och whiskyn är så omtyckt att den skapar historier och binder samman människor som smuttat på den. Påverkan av Isle of Islay från vilken den kommer och havet som omger den gör Laphroaig oförglömlig och älskad.

Nu firar de alltså 200 år. Så klä upp dig och joina festen kring varumärket genom att haka på deras kampanj #OpinionsWelcome där du under denna hashtag kan skriva eller posta vad du tycker och tänker om whiskyn. Kampanjen sträcker sig över hela världen.

I videon nedan kan ni se historien bakom whiskyn genom att följa med lokalbefolkningen från destilleriet hem till Skottland. Hör deras åsikter och kommentarer och säg grattis till Laphroaig.

Laphroaig är en komplex whisky och det råder delade meningar om den ända sedan 1815. Oavsett om du älskar eller hatar den så finns det garanterat fler folk i världen som delar din åsikt. Men vad vore en whisky utan sin egen prägel?

Det är också den enda whiskyn med kunglig hovleverantör via prinsen av Wales, som tilldelades detta under ett besök till destilleriet 1994. Laphroaig är enligt uppgift Prinsens favoritwhisky.

Kampanjen #OPINIONSWELCOME är en öppen inbjudan till alla människor i hela världen där man kan uttrycka sina åsikter med ett fritt språkbruk. Mark Twain sa en gång: ”allmänheten är den enda kritikern vars yttrande är värt någonting alls.” Laphroaig vill att du ska vara uppriktig, ärlig och framförallt kreativ i din åsikt.

#OPINIONSWELCOME

www.laphroaig.com/Opinions

VIN vin2 vin5 vin6

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.