19

De flesta människor har lite oönskad hårväxt lite varstans. Vissa låter det vara, vissa får panik och vill få bort det. Denna guide vänder sig till dig som har panik. Baws ska hjälpa dig att på ett smidigt sätt ta bort hår från genitaler och andra utvalda ställen på kroppen. Läs, lär, bli hårfri. I den ordningen.

Genitalerna
De flesta männen rakar pungen. Kom igen, det är 2013. Eftersom detta är ett känsligt ämne som lätt framkallar rädsla och smärta vid rakningen så är det viktigt att man gör på rätt sätt. Baws är experter på pungrakning, så vi ska hjälpa dig. Antingen kör du på en hårborttagningskräm. Man smetar på krämen, väntar ca 10 minuter för att sedan ta bort det med en tvättsvamp eller liknande. Resultatet lämnar dock lite att önska och medlet är ganska starkt så risken att huden blir irriterad och börjar svida är ganska stor. För den lite mer erfarne rekommenderas en hyvel. Raka försiktigt och med mjuka rörelser. Har du en grym hårtrimmer kan du även använda den istället, speciellt för att ansa ditt hår i närliggande områden till pungen.

Mellan skinkorna
Dont do it. Lev med att du är hårig där. Är du nyrakad där kommer du få konstiga frågor om varför, och det kan lätt bli missförstånd.

Benen
Enda anledningen till att raka benen är om du är under pistolhot. Eller spelar i Italienska fotbollslandslaget.

Fötterna
De flesta män har mindre smickrande hår på fötterna och på tårna. Det vill vi inte ha. Här är tekniken inte så noga då huden är ganska hård och tålig här. Raka med maskin, hyvel, sax eller pincett osv. Hur spelar inte så stor roll, det viktiga är att det blir gjort.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.