leb

Innan Nikes designers påbörjar sitt designarbete samlar de insikt och inspiration från atleter, historia och platser från hela världen. De besöker olika kulturer och civilisationer för att undersöka de senaste trenderna. Deras insamlade kunskap använder de sedan för att skapa banbrytande design som ska hjälpa atleter världen över – både inom och utanför sportens värld. 

Den nya Nike Tech Knit-kollektionen är en följd av en sådan resa. Kollektionen kombinerar en kulturell förståelse med ny kunskap om värmereglering för att skapa revolutionerande plagg som kombinerar en progressiv blandning av design och funktion.

Nikes team kombinerade bomull och nylon för att skapa ett performance-garn med fokus på fyllig sammansättning och ytstruktur. Sedan experimenterade de med olika stygn och vävtekniker för att uppnå den optimala stickningen som, i enlighet med hantverkshistorien, sys för hand.

Den nya Nike Tech Knit kollektionen består av en Nike Tech Knit Windrunner med ergonomiska zoner inbyggda i tyget för hög flexibilitet och förstärkta kärnregioner är strategiskt sydda för att behålla värmen. Nike Tech Knit Pant är skapad med innovativa skiktningar och sömmar baserade på värmekartor för att alstra både värme och ventilation där det behövs för att optimera bekvämlighet i vardagen. Nike Tech Knit Tee är tillverkad med minimala sömmar och inbyggd stretch som erbjuder maximal comfort.

Hela Nike Tech Knit-kollektionen kommer att finnas tillgänglig från och med den 4:e februari hos utvalda återförsäljare och på nike.com/nikesportswear.

leb2 leb3

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.