lo

På röda mattan vid Oscars galan mottogs kändisar för första gången av en 360-graderskamera vars linser är monterade på robotarmar ( ”Glambots”). Varje liten rynka ser ut som ett djupt dike och det är något som miljader TV-tittar kan se. För stjärnorna på röda mattan är detta en katastrof. 

Jillian Dempsey, make-up artist till många av Oscars vinnarna, avslöjar den naturliga hemligheten till Oscars vinnaren Leonardo DiCaprio skönhet: ”En vän till honom berättade att Leo tar avstånd från Botox och använder Biotulin.” DailyWeek: http://dailyweek.net/oscars-2016-beauty-trends-of-the-winners_10403/

Även Kate Middleton, Michelle Obama, Madonna och många andra kändisar har känt för hemligheten med Biotulin.

Biotulin är inte en medicinsk produkt utan en kosmetisk gel. Den innehåller en naturlig lokalbedövning som kommer från Paracress plantan. Den aktiva ingrediensen Spilanthol som finns i Biotulin minskar muskelsammandragningar och ansiktsmusklerna slappna av.

Effekten med en Botoxbehandling går att jämföra med Biotulin men den senare är mindre komplicerad att använda eftersom den inte injiceras utan appliceras direkt på huden.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.