high

Oavsett om du ska resa utomlands, åka skidor, hänga på stan eller bara frakta lite grejer från A till B krävs det någon typ av väska. Visst, du kan säkert släpa runt på en blå IKEA-påse och klara dig, eller en trött ryggsäck från typ InterSport… men ärligt talat, hur lockande låter det?

Exakt. Bra att vi förstår varandra. Väskor har länge varit en viktig accessoar till ens personliga stil. En snygg ryggsäck kan till exempel höja din outfit avsevärt, och visst är det en speciell känsla att stå vid bagagebandet på flygplatsen utan att behöva skämmas när din resväska kommer åkandes?

Vid det här laget har du förmodligen (läs: förhoppningsvis) räknat ut vart vi vill komma. Just det, vikten av en snygg, smart och praktisk väska oavsett ändamål. Detta för oss till varumärket Douchebags.

BAWS har spanat in deras sortiment och kan inte annat än att bli som hormonstinna tonåringar ju mer vi scrollar igenom deras hemsida. Resväskorna i all ära, men deras nya ryggsäcks-kollektion bestående av modellerna The Artist & The Ace är utomjordiskt snygga. Douchebags unika design har varit en igenkänningsfaktor sedan flera år tillbaka, och även om de nya ryggsäckarna fått ett nytt utseende kan man fortfarande känna igen de numera klassiska Db-dragen i designen.

14
The Artist
16
The Ace

– Jag tror att om du kan identifiera en produkt utan att se en logotyp på den, då har du gjort något speciellt. Jag tror att vi har lyckats göra detta och behåller ett väldigt unikt utseende på våra väskor, säger Douchebags grundare Jon Olsson.

Gå in på WWW.DOUCHEBAGS.COM och kika igenom utbudet. Det är värt några minuter av ditt liv, vi lovar. Och glöm inte spana in massa sköna bilder på deras INSTAGRAM.

”Let’s have a toast for the douchebags”, som Kanye West skulle sagt.

12

11 15 17 18 19

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.