leviii

Att ha ett eget uttryck är något som varit viktigt inom musikscenen i årtionden och som även blivit allt mer återkommande i den allmänna modebilden de senaste åren. Främst under musikfestivaler syns ofta både artister och fans uttrycka sig och sin personliga stil genom personifierade plagg.

Med det som inspiration erbjuder Levi’s® Tailor Shop en ny linje av patchar och pin som speglar Levi’s® långa musikarv genom retroinsperad musik- och färgglad pop-art design.

Utöver patchar och pins erbjuder Levi’s® Tailor Shop även skräddartjänster som slitningar och reparationer, lappverk, nitarbete, längdjusteringar, avklippning av byxor till shorts och anpassning av passform.

I Levi’s® Studio, vid Hötorget Stockholm, utökas även Levi’s® Tailor Shop ytterligare under juni och juli månad.
Vid sidan av standardtjänsterna erbjuds besökare möjlighet att få Levi’s® plagg broderade med namn, monogram, symbol eller någon personlig text för att skapa en unik och personlig look. Under utvalda helger bjuds även illustratörer in för att ge Levi’s® fans den ultimate one-stop destinationen för customisation i en inspirerande och kreativ miljö.

Levi’s® Tailor Shop, ett koncept för denimälskare att personifiera deras Levi’s® plagg, fortsätter även denna säsong att förbereda dig för sommarens festivaler. Fräscha till dina gamla Levi’s® favoriter eller köp nya och personifiera dem på plats med en mängd olika customisation-tjänster utförda av Levi’s® specialutbildade skräddare.

12

111

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.