LilBoosie

Från Baton Rouge Louisiana kommer en av mina favoritrappare Torrence Hatch a.k.a Lil Boosie.

30-åriga Lil Boosie sitter för tillfället bakom lås och bom för narkotika-, vapeninnehav och first-degree murder. Men det är nog lite fram och tillbaka med allt det där, han har fått domen inte skyldig för mord, men har fortfarande drog- och vapendomar på sig.

Men jag som följer Boosie på alla sätt och vis man kan tänka sig fick en liten solglimt när hans advokat sagt att han tror Lil Boosie kan bli frisläppt inom 5 månader. Time will tell

Signad på Trill Entertainment av självaste Pimp C (R.I.P) har han tillsammans med sina vapendragare Webbie, Lil Phat (R.I.P), Foxx, Mouse och det yngsta tillskottet Lil Trill, med flera, skapat ett sound som man hajar till direkt –Aaa detta är Trill Entertainment. Boosie har även startat sitt egna bolag Bad Azz Entertainment, och som jag förstår jobbar sida vid sida med Trill Entertainment, men har inte riktigt samma artister.

Så med detta sagt och med förhoppningarna om att Boosie Bad Azz blir frisläppt 2014, så man kan få ännu ett Boosie-album, så vill jag ta tillfället i akt och highlighta en av hans många album: Superbad: The Return of Boosie Bad Azz från 2009.

En av de skivor jag personligen festat till mest och med låtar som Better Believe It, Loose as a Goose, I’m a Dog osv så kan det inte gå fel.
Det jag gillar med Louisiana eller Trill Entertainment-gänget är följande: Det är så j-vla bra. Deras syntiga beats, tunga trummor med hårda attacker, Boosie’s gnälliga rap, deras gemenskap, allt känns så rätt i deras artisteri.

lil_boosie

Jag vill inte glorifiera gangsterlivet som många rappare gör, men dessa killarna, framför allt Lil Boosie, lever verkligen upp till vad de säger sig vara, THUGS.

Ge Lil Boosie och skivan Superbad: The Return of Boosie Bad Azz en chans. Den är som jag brukar säga, fantastisk!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.