logi

Logitech G Pro Gaming Mouse är optimerad för tufft turneringsspel – allt ett proffs någonsin kan efterfråga i en spelmus.

Logitech G Pro Gaming Mouse är designad för e-Sportsatleter och bjuder på Logitechs mest precisa optiska spelsensor någonsin. Logitech G Pro Gaming Mouse kommer med ett metallfjädringssystem inbyggd i höger- och vänster musknapp som med ökad knappkänslighet hjälper dig att fatta snabba beslut i skarpa lägen. En lätt- och bekväm design optimerad för att minska vikten och förbättra komforten, stabiliteten och responsen. Dessutom behöver du aldrig mer oroa dig för att dina DPI-inställningar till musen går förlorade – G Pro Gaming Mouse sparar alla dina inställningar i musen.

Alla delar av tekniken har noggrant testats för att garantera att den kan stå upp mot din hårdaste utmaning någonsin.

-Vi behöver den bästa möjliga spelmusen när vi tävlar. Efter att ha jobbat en del med Logitech och sett hur denna mus testats, så kan jag säga att Pro Gaming Mouse är min absoluta favorit. Den är bekväm och har den bästa sensorn vilket jag gör att jag aldrig har problem med att ligga steget före mina motståndare, säger Tyler “Skadoodle” Latham, Could 9 CS:GO.

Logitech G Pro Gaming Mouse bygger på arvet av den internationella succén av Logitechs G100-modellers form som häpnat några av världens främsta eSportsproffs, tillsammans med den otroliga hastigheten och respons G303 stod för.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.