vatten

Att duscha har nu blivit ännu mer njutbart tack vare den nya Bluetooth-högtalaren Aquatunes från GROHE och Philips. Förstklassig badrumsdesign möter överordnad ljudteknik. Aquatunes levererar en högkvalitativ och fördjupad musikupplevelse i badrummet.

Nu kan du förvandla din duschupplevelse genom att streama din favoritmusik i badrummet via Bluetooth. Använd helt enkelt Bluetooth-knappen för att ansluta Aquatunes-högtalaren till din smartphone eller surfplatta och du är redo för enastående musikalisk njutning. Aquatunes använder avancerad elektronik för att leverera enastående ljud även vid de blötaste av villkor. Bluetooth-räckvidden på 10 meter innebär att ljudkällan kan placeras på ett avstånd där den är torr och säker.

Lättmonterad hållare

Designad och konstruerad för att vara 100% vattentät är Aquatunes-högtalaren utformad för att motstå konstanta vattenstrålar och kan monteras inuti duschen. Dess hållare passar för alla standardduschstänger med en diameter på 20 till 25 millimeter. Dessutom kan hållaren monteras utan att avlägsna duschstången från väggen, vilket gör den passande för montering inte enbart i duschen utan även på andra platser i badrummet. När hållaren har satts på plats är en handledsrörelse allt som krävs för att låsa högtalaren på plats och frigöra den igen när detta önskas.

Många timmars musik överallt i badrummet

Med en batteritid på upp till åtta timmar har Aquatunes-batteriet tillräckligt med ström för gott om avslappning och uppfriskande duschar innan det behöver laddas. Dess vattentåliga induktionsladdningsstation tillåter högtalaren att fungera även under laddning, så att du kan njuta av dina favorittoner medan du borstar tänderna eller sminkar dig. Laddningsstationens diskreta linjer i glansigt Moonwhite komplementerar den rundade högtalarformen vars design är inspirerad av både de senaste trenderna inom konsumentelektronik och av en av de mest populära GROHE-handduscharna. Designälskare kommer omedelbart att lägga märke till den omisskännliga stilen hos GROHE Design Studio.

Att använda Aquatunes kunde inte vara enklare. Alla som äger en smartphone eller MP3-spelare kommer hur lätt som helst att kunna behärska kontrollerna. De enkla kontrollerna inkluderar en på/av-knapp, en volymkontroll, en Bluetooth-knapp för anslutning till smartenheter samt en styrfunktion för nästa/föregående spår. Två lysdioder visar status för Bluetooth-anslutningen och batteriet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.