marshall3

Vi vet, det är typ tionde gången vi skriver och tipsar om hörlurar från Marshall. Men om t ex Gudfadern är den bästa film du någonsin sett, visst skulle du berätta det för alla? Exakt. Bra saker förtjänar att lyftas fram och Marshall förtjänar att hyllas för sina grymma lurar. Därför blev lite väldigt glada över nyheten att deras storsäljare Major precis släppts i en uppgraderad version. 

Sedan lanseringen 2010 har Major varit Marshalls bäst säljande hörlurar med över två miljoner sålda exemplar. De senaste uppdateringarna av dessa mycket omtyckta hörlurar inkluderar bland annat nya drivelement för bättre ljudegenskaper, förbättrade öronkuddar för bekvämare användning under hela dagen och detaljer i äkta vinyl. För att passa dina

lyssningsbehov finns Major III i både en trådlös modell med Bluetooth och en standardmodell med sladd. Båda varianterna är moderna klassiker som har omarbetats och fått en mer stilren och elegant design, men med bevarad silhuett.

Major III och Major III Bluetooth finns att köpa hos Marshall-återförsäljare runt om i världen och online på marshallheadphones.com.

marshall2

IKONISKT LJUD
Major III och Major III Bluetooth har 40 mm långa dynamiska drivelement som har optimerats och finjusterats för bättre ljudkvaliteter. Hörlurarna ger ett klart och mer definierat ljud utan att kompromissa med kraften i de lägre registren.

30+ TIMMARS TRÅDLÖS SPELTID
Major III Bluetooth använder Bluetooth aptX- teknik som ger dig 30+ timmars trådlös speltid genom en enda laddning, vilket gör Major III Bluetooth riktigt konkurrenskraftig.

EN MODERN KLASSIKER I NY TAPPNING
Major III och Major III Bluetooth är moderna klassiker som har uppdaterats med ett välsittande huvudband, slimmade 3D-leder och ombyggda öronkuddar – som gör att dina hörlurar sitter bekvämt hela dagen. Tjockare spiralsladdar med förstärkt gummidämpning bidrar till den genomgående höga kvaliteten.

marshall1

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.