agghigh

Först ska vi klargöra en sak. Den enda anledningen till att den här artikeln över huvud taget skrivs är tack vare tillfredsställelsen hos redaktionen efter att vi stulit tipsen från minbebis.com.

Men vem vet, du kanske har kids, småsyskon eller är ”lite sen” i utvecklingen och vill måla ägg i påsk. Baws täcker alla behov. Den här är för dig.

Men okej, om du vill måla ägg behöver du lite tips så det inte blir katastrof. Nedan har du fem punkter som kan underlätta din påskhelg. Glöm inte tacka oss sen när du blir hjälte i helgen.

Måla lager på lager, arbeta med både ljusa och mörka färger för att skapa kontrast.

– Ska du måla ett motiv kan du börja med att måla hela ägget i en färg och sedan motivet ovanpå i en kontrast brytande färg.

– Mindre detaljer kan du använda en vanlig färgpenna till.

– Färga ägget – Genom att stoppa ner det i en nylonstrumpa och knyt åt med ett gummiband får du fina mönster i ägget. Du kan också måla med vanlig vattenfärg.

– Färdiga modeller – i vanliga livsmedelsbutiker finns färdiga mallar att köpa som gör det lättare för de mindre barnen att måla motiv med. Du kan också köpa äggvästar som du sätter fast genom att sänka ner dem i kokande vatten ett par sekunder.

kyckl

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.