mapiful


Visst vore det fräsigt att förgylla sin vägg med en tavla? Men man vill ju allt som oftast att det skall finnas en mening och inneha en personlig prägel. Världen är stor och alla har vi våra smultronställen på den stora kartan. Kanske finns det en plats någonstans på vår blå planet med större betydelse och värde för just dig? En plats eller stad värd att dekorera hemmet med.

Skulle din favoritplats inte råka vara Paris, London eller New York finns det risk för att din vägg aldrig får stoltsera med det tilltänkta. 

Mapiful vill förändra på detta och har därför funnit en unik lösning. Du själv blir konstnären och skaparen över den plats du vill få printad i kartformat. Om du väljer din födelseort, ditt gamla hood, platsen där du fann din kärlek eller helt enkelt anser vara ”the happy place” i den vida världen är helt upp till dig själv att avgöra. Utforska, zooma och snickra tills du funnit din spot. En svensk kvartett ligger bakom Mapiful vilket givetvis är glädjande och kanske rent av sätter Sverige på världskartan.

Baws gillar tävlingar precis som du och har därför styrt upp möjligheten för dig att vara med och tävla. Berätta om din favoritplats och vad som gör den speciell genom att skicka ditt svar till [email protected] senast onsdag 11 februari, och BAWS finansierar din beställning om du vinner! Förhoppningsvis blir just din vägg pimpad med hjälp av skönare latituder.

Mapiful skickar fraktfritt world wide!

Läs mer här: www.mapiful.com

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.