g1

G-SHOCK och Marcelo Burlon County of Milan är tillbaka med ett nytt designsamarbete, en limiterad upplaga av modellen GA-100 i ny design. Klockan är inspirerad av County Of Milans varumärkessymbol – ormen. Det grafiska ormskinnsmönstret tillför klockan en ny dynamisk och graciös dimension. En ytterligare detalj är att County of Milans logga har graverats in på höljets baksida och på metallramen,

g3”Det är en ära att få samarbeta med G-SHOCK. Vi delar samma kreativa uppfattning kring hur vi ska uttrycka och förmedla den samtida verkligheten, och vi tänjer båda på gränserna för att fortsätta utvecklas”, säger Marcelo Burlon, chefsdesigner på Marcelo Burlon County of Milan.

Armbandet och höljet är tillverkat i resin, ett slitstarkt och flexibelt material som svar på de tekniska och stilistiska kraven. Stöttåligheten och de andra styrkorna från G-SHOCK teknologin finns kvar, såsom auto LED displayen, snooze-funktion, automatisk kalender och ett batteri som håller i över två år.

”Vi är stolta över vårt samarbete med Marcelo Burlon, vi är glada att ha fått fortsätta arbeta med en konstnär som kan tolka vår innovation och filosofi samt omsätta det i design och förstärka vår koppling till den dynamiska modevärlden”, säger Yusuke Suzuki, chef för italienska Casio.

Klockan kommer i en limiterad upplaga och kommer att säljas till priset av 2 489 SEK på Caliroots samt på www.g-shock.eu från och med 1 maj.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.