mcary

E! är hem till Kardashians och Jenners. Senare i år, kommer TV-nätet välkomna en ny medlem i familjen-Mariah Carey. Pop divan är inställd på att spela huvudrollen i sin egen verklighetsserie.

Den åtta delar dokumentär-serien, med titeln ”Mariahs World” kommer att följa Mimi medan hon åker runt i Europa och Sydafrika och planerar sitt kommande bröllop med miljardären James Packer.

Mariah’s world kommer att produceras av Bunim/Murray productions, samma team som ligger bakom ”Keeping Up With The Kardashians”, ”I Am Cait” och ”The real world.” Carey vill dock inte kalla det för en dokusåpa.

Mariah Carey vägrar kalla det för en dokusåpa, hon tycker att det skulle vara ett bra tillfälle för folk att få rätt uppfattning om vem hon är, även om hennes fans kanske redan har en uppfattning kan många ha missförstått henne tidigare, säger Mariah Carey till New York Times.

Serien ska vara mer som en dokumentär än en dokusåpa enligt producenterna. Dem kommer inte att fokusera på hennes fästman eller Mariah Careys  fyra-åriga tvillingar, Morrocan och Monroe. Barnen har inte filmats för serien ännu. Hon vill inte göra något som är för avslöjande och hon har inte tänkt att göra barnen till stjärnorna av dokumentären för att hon tycker att de är för unga för att ta det beslutet.

Som det ser ut nu har Carey åtagit sig en säsong, men det kan ändras. ”Jag vet inte, vi får se hur länge jag kan tolerera att vara runt kameror så mycket.”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.