hili

MMD, företaget som marknadsför och säljer Philips skärmar, lanserar sin första skärm med 5K Ultra HD-upplösning. Philips 275P4VYKEB har 14.7 miljoner pixlar (5 120 x 2 880), vilket är fyra gånger så många pixlar som Quad HD och 50 procent mer än Ultra HD. Upplösningen ger exakta detaljer och knivskarp klarhet, perfekt för professionella användare. Den nya 27-tumsskärmen är också utrustad med PerfectKolor-teknik som försäkrar fabrikskalibrerad färg med 99 procent Adobe RGB, 100 procent sRGB och en miljard färger.

Ultraskarp, ultraklar, ultraprofessionell: 5K UHD-upplösning
Den senaste 5K-upplösningen innehåller 1 000 horisontella och 700 vertikala skärmpixlar mer än en 4K skärm, vilket möjliggör ett mer produktivt och effektivt arbete. Det finns även utrymme för ett extra CAD-verktyg, så användare kan till exempel enkelt jämföra en serie bilder eller professionell grafik, eller ha sitt mailfönster öppet. Med avancerad PLS-teknik får användare dessutom ett extra brett synfält på 178 grader, vilket ger en korrekt återspegling av det visuella oavsett vilken vinkel skärmen har.

– Med 5K-upplösning försäkrar vi att professionella användare får en överlägsen och pålitlig kvalitetsskärm som kan möta de nya kraven på skärmar. 5K UltraHD visar varje liten detalj, skarp och klar, säger Frank Olsson, Nordenansvarig för MMD.

PerfectKolor ger exakta resultat
Professionella användare som söker en skärm med förstklassig upplösning är troligen lika krävande när det kommer till färgprecisionen. Tack vare PerfectKolor-tekniken har den nya 5K-skärmen en fabrikskalibrerad färg med 99 procent Adobe RBG och 100 procent sRGB. Användare kan vara helt säkra på att varje färg stämmer överens med kraven. En 10-bitars färgsupport erbjuder den nya skärmen ett rikt färgdjup och kan representera över en miljard olika färger och tack vare en 12-bitars intern processor återskapas färger smidigt och naturligt.

Designad för professionella
Förutom den nya skärmens exakta färgåtergivning och 5K-upplösning, är Philips 275P4VYKEB utvecklad med en rad funktioner för den professionella användaren. Webcam, mikrofon och högtalare för samarbete och smidigt delande av innehåll med kollegor och klienter. Genom skärmens flickerfree-teknik tröttas inte heller ögonen ut lika snabbt. SmartErgoBase gör att skärmen kan lutas, snurras och höjdanpassas efter användarens önskemål. Skärmen stödjer även USB 3.0, med en överföringshastighet på 5 GB per sekund, vilket är 10 gånger snabbe än USB 2.0.

Philips 275P4VYKEB finns tillgänglig hos återförsäljare till det rekommenderade priset 14 999 SEK (inklusive moms).

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.