mar

Jag är verkligen ingen rocker, men det är något med Marshall’s senaste hörlurar som verkligen tilltalar rockern i mig! Eller kan det helt enkelt vara så att Marshall Headphones tidlösa, men ändå retroaktiga, design tilltalar alla som gillar snygga produkter? 

Nog med filosoferande, Marshall Mid är den senaste trådlösa hörluren från Marshall. Varför den heter Mid när lillebror heter Major har jag ingen aning om, men det här är i varje fall en hörlur för de som kräver lite bättre ljud. Och bättre ljud har de verkligen. Diskanten är klar och basen lagom djup utan att ta överhand. 

Tro nu inte att det här är en hörlur som bara låter bra om du spelar rockmusik. När jag pratat med Marshall har de alltid sagt ”vi är ett företag som älskar musik och gör produkter för människor som älskar musik”. Och det stämmer. Det spelar ingen roll om din spellista består av rock, disco, rap, metal eller electronica – det kommer ändå att låta bra. 

Marshall Mid är helt enkelt en hörlur för er som gillar att lyssna på musik. Att batteritiden är på över 30 timmar, stöd för bluetooth aPTX, även kan köras utan batteri med hjälp av medföljande kabel, har en störtskön kontroll som låter dig kontrollera volymen, hoppa mellan låtarna och dessutom kunna svara på inkommande telefonsamtal gör inte Marshall Mid sämre. Snarare tvärtom! 

Pris: 1 999kr 
Finns på www.marshallheadphones.com

marsh

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.